TÖBB HANGERŐVEL AZ ÚTON

Mindenhol olyan embereket látsz, akiknek gyönyörű, teljes és terjedelmes a haja. Persze, akkor kíváncsi, hogyan lehet valószínűleg sikerül, hogy egy ilyen fantasztikus frizura. Ha a saját haja túl vékony, vagy csak egy Platt az úton, akkor már kissé boldogtalan.

HOGYAN LEHET NAGYOBB HANGERŐT A MEGKÖZELÍTÉS A HAJ?
Lehet kapni jó tanácsot a fodrász, hogyan lehet gyorsan kötet az úton, vagy lehet olvasni a témában. Sok női magazinok minden héten talál új trükköket, hogy megpróbálja. De azzal a szándékkal, hogy marad többnyire. Ez annyira könnyű csinálni valamit a haj kapott több kötet, még a megközelítés. Az alapja a több az úton, és általában, természetesen, hogy a megfelelő bőrápoló termékek. Ajánlott, ha ezek mind a sorozat. Aztán kiválasztják őket, hogy tökéletesen kiegészítsék egymást akció közben.

MEGFELELŐ MOSÁS ÉS GONDOZÁS
Mosás után a haj térfogati sampon, csak mossa meg a haját kissé. Nem tesz túl nagy nyomást rád, különben is, nem okoz hajkárosodást, mint a száraz lazítás. Ezután hozzá hab ellenáll a több kötet a haj. A hajvonalon elég könnyen viselheti ezt az ujjaival. A címer habálló segítségével egyenletesen oszlik el.

Aztán a haj mosott fejjel lefelé. Szárítás közben a haj folyamatosan mozog. Vagy használja a hajszárító kefét, amely lehetővé teszi a levegőt közvetlenül a haj, vagy mozgatni könnyen a kezével. Mozgó a haj, nem lesz lapos, hanem kap a kötet az úton.

NAGYOBB HANGERŐ
Hogy még jobb hatást érjünk el, felemelhetjük a hajat a hajvonalon, és könnyedén permetezhetjük őket egy térfogati spray-vel a hajra. Ahhoz, hogy a hajad még frissebb és nagyobb legyen, masszírozhatod a fejbőrt. Ez létrehoz kötetet, mint korábban nem volt.

Egy másik módja annak, hogy több hangerőt a haj vonal hajsütő vasalók. Ez azonban, egy kicsit több időt, mert miután csavarja a külön szakaszok a hajad, akkor is meg kell, hogy hagyja, hogy hűljenek a lemezeken. Ezek a fürtök, így alakult, könnyen fésült csak az ujjaival. Ezután meglazulnak, és egy nagyon kicsi hajlakkkal megjavíthatók.

Könnyebb, valamint gyorsabb, akkor kap nagyobb hangerőt, ha lengeti a haját a feje fölött, és alapvetően megközelítések könnyen alkalmazható egy kis hajlakk. Ha a hajlakk megszárad, a hatás nem valószínű, hogy kihagyja.

Szárítás haj több Objimpl a megfelelő módja a szárítás a haj, akkor elvarázsol több kötet a hajvonalon.

A HOZZÁADOTT TÉRFOGAT SZÁRÍTÁSA VAGY SZIGORÍTÁSA
Ha azt szeretnénk, hogy száraz több kötet a haj vonal, ez is nagyon könnyű. Mindig egy nagy, kerek ecsettel, vagy vázas felvázolással kezded. A térfogat hab emellett támogatja a szárítást és az azt követő térfogatot, mivel az egyenes, vékony haj nagyon puha, adalékanyagok nélkül pedig újra és újra leesik.

Ha éjszaka nagy hajcsavarót csinálsz a nyakszőrödből, és reggel megfésülöd, még teljesebb leszel.

Természetesen ezek a térfogat trükkök azt sugallják, hogy a megfelelő hajkezelés, mivel ők is erősen terhelt szárítás, túl sok hajlakk, hab ellenálló. A legjobb, hogy próbálja ki minden trükköt egyszer, hogy a siker.